A Idèntic produïm TOTS els elements de comunicació que una empresa necessita. Des de la producció, passant per la manipulació, l’emmagatzematge i finalment l’entrega, oferim un SERVEI INTEGRAL per tal que les empreses puguin descansar en un sol proveïdor. I és que treballant amb Idèntic tot són avantatges: reduirem els teus costos, controlarem els teus estocs, tindràs una sola factura i un sol interlocutor.

I tot això, ho fem amb professionalitat, serietat i honestedat. Tres grans valors que defineixen la nostra empresa. Però també incorporant la sostenibilitat i l’economia circular com a base de la nostra activitat, i és que no entenem cap altra manera de fer negoci si no és amb total respecte pel medi ambient, el nostre entorn i amb un gran compromís social.

Però el més important de la nostra empresa és l’equip humà que la forma. Persones professionals que estan i estaran darrere de cada producte, projecte o servei; perquè en el fons, només amb persones podem oferir la confiança que aquell projecte o servei acabarà ben realitzat.

Amb tots aquests valors i conceptes basem la nostra activitat i la nostra empresa.

Benvinguts a Idèntic.